I не страшний нам влад Армагедон!

За Президента боремось,
За владу,
Того обрати може,
Чи того,
Щоб розум мав
 Міг серцем відчувати,
Не обіцяв даремно
Абищо,
Я знаю,
Що приходячи у владу,
Міняють
Люди погляди,
Той що,
Мені лишень
Потрібне мирне
Небо,
Стабільне завтра,
У серцях добро,
Щоб люди працювали
Не даремно,
І щастя у родинах
Розцвіло,
А решта – перемелиться
Із часом,
І пройде все,
Писав цар Соломон,
Ви головне  родини,
Будьте разом,
І   не страшний нам влад Армагедон!
17.02.2014
_______________________________________________________________
Надихнула: «А власне, за що ми боремося? За те, щоб Президентом був той, а не той? Особисто я без ілюзій. Головне, обрати такого, щоб можна було переобрати. Щоб не вп’явся у владу знову на десять років і не пересидів людське терпіння.»
 Ліна Костенко "Записки українського самашедшого"

( Паревод: «А собственно, за что мы боремся? За то, чтобы Президентом был тот, а не тот? Лично я без иллюзий. Главное, выбрать такого, чтобы можно было переизбрать. Чтобы не впился во власть опять на десять лет и не пересидел человеческое терпение.»
 Лина Костенко "Записки украинского самасшедшего")


Рецензии