Одна з думками...

Земля,землиця.
Я льну до тебе.
Ти пахнеш хлібом...
Вже колоски збирати треба.
І жаворонок співає пісню.
І небо сине над полем звисло.
Біжить стежинка,
поміж полями.
І я гуляю одна..
Одна з своіми думками....


Рецензии