Ще треба жити!

Ти,мовиш слово...
Ні.Ні.Не треба.
Хай буде тихо.
Хай плаче небо...
А ти не плач...
Не плач не треба...
Слізинки твоі.
Кристали ,перли...
Що заіскрились..
Як зірки в небі.
І сліз своіх
не треба лити.
А треба жити,
ще треба жити!


Рецензии