Украине
Чого тобі ще треба?
Поспіла вже калина
Під сяйвом твого неба.
Твої - лани широкі,
Твої - ліси багаті,
Пагорби невисокі,
Люди твої завзяті.
Дівчата пишногруді
Та хлопці найсильніші,
Як в тому Голівуді
Гарнюні найстильніші.
Та знову ти за смуту
Як років сто потому,
Береш ти цю отруту
Не бережеш народу!
Тобі б пісні співати,
Свої лани орати,
Любити та кохати,
Та дітям світ давати!
Свидетельство о публикации №114021712245
Сергей Загороднов 22.02.2014 18:45 Заявить о нарушении
Александра Самойленко 2 22.02.2014 18:50 Заявить о нарушении
Сергей Загороднов 23.02.2014 00:32 Заявить о нарушении