Радзiма...
Я цябе кахаю!
Пажыушы, пабачаушы Русь,
Ад шчырага сэрца Мiнск прывiтаю.
У памяцi вулiцы горада,
Плошчы, дзяцiнства двары.
Родны край выглядае цудоуна, молада.
Хто не ведае – нiчога не кажы!
Свидетельство о публикации №114021711627
Александр Ковалевский 18.02.2014 15:08 Заявить о нарушении