Моя родина

Моя рідня...
Я не знаю всіх...
За стільки літ
якою великою стала вона.
Сестер багато стало й братів.
І імена іх всіх не вспамятати...
Порозізжалися по всій краіні.
І дехто помер уже ,лежить в спочині.
І хочу я іх всіх згадати.
Тих,с ким малими ходила грати.
Іще із братиком своім молодшим.
Память підскаже...
А роки пройшли....


Рецензии