Nu eu am ales
Chiar daca este prea mare.
Nu eu am ales asa sa traesc,
Nu-mi place, ca vesnic ma doare.
Iar lumea din jur se uita la mine,
Lor parca si-a ride le vine.
Se uita de sus,zicindu-si in sine,
Ca viata-i frumoasa,ca-i bine.
Nu judec pe nimeni,n-am dreptul s-o fac,
E crucea pe care o duc.
De ce sa raspund? Mai bine sa tac.
Mai bine ma-ntorc si ma duc.
Nu sunt vinovat,dar parca conteaza?
E clar ca la nimeni nu-i pasa.
Nu poate-ntelege un om fericit
Pe altul cu lacrimi pe fata.
(Nu eu am ales Sandic Constantin)
Свидетельство о публикации №114021711270