In asteptare

Se-aude o voce,cu ochii spre usa
Stau neclintit si astept,
Iar inima-n mine se zbate intruna,
De parca s-ar rupe din piept.

Nu-mi vine sa cred,ca tu esti aici,
Ca chiar esti atit de aproape.
De-ai sti cum visam,visam ca tu vii
Aproape in fiece noapte.

Dar azi nu e vis,tu chiar esti aici
Si lacrimi dadeau sa imi iasa,
Cind te-ai aplecat si m-ai sarutat
Cu buzele calde pe fata.

Ce mult imi doream din nou sa te vad,
Chiar poate, pentru ultima oara,
Eu stiu c-o sa pleci,ca nu te-ai intors,
Tu ai venit doar pe-o seara.

Azi sunt fericit,chiar daca mi-i trist
Ca nu pot la piept sa te string.
Dar astazi ma bucur,ca inca exist,
Eu stiu, ca mine o sa pling.

Tu iar vei pleca,iar eu voi ramine
Cu visele arse si moarte,
Si voi blestema aceasta iubire,
Cit inima-n mine va bate.

Nu vreau,nu mai vreau si chiar nu mai pot,
De-ai sti cit imi este de greu...
Nu pot sa iubesc,nu pot sa traiesc,
In asteptare mereu.


In asteptare Constantin Sandic


Рецензии