Ultimul vis

Aseara noaptea iar te-am visat ,
erai frumoasa, m-ai fermecat.
Stateai linga mine si ma priveai ,
iar peste buze lacrimi curgeau.

Nu plinge, scumpo, eu n-am uitat ,
chiar daca visele s-au destramat.
Sa stii ca oriunde tu nu ai fi
eu intr-o noapte te voi gasi!

Vin mai aproape, vreau sa te simt ,
lasa-ma, scumpo, sa te cuprind.
Mina in aer incerc sa o-ntind ,
lasa-ma, scumpo, sa te ating .

Sa te ating pentru ultima oara ,
chiar daca stiu ca o sa ma doara ,
sa te cuprind o secunda si gata ,
chiar daca stiu ca e ultima data .

Numai o noapte vei fi linga mine ,
chiar daca-i vis sa imi spui "va fi bine".
Numai o clipa vei mai ramine ,
iar cind te duci, sa ma iei si pe mine.

(Ultimul vis Sandic Constantin)


Рецензии