Si gizele stiu sa iubeasca
pe mine m-a vrajit ,
tu esti o floare , eu o giza
ce-n jurul tau ma-nvirt .
Mirosul tau e-atit de dulce,
atit de-atragator ,
iar eu iti zumzai la ureche
cuvinte de amor .
Iar eu ma-nvirt in jurul tau ,
sa prind a ta privire ,
ademenindu-te usor
cu versuri de iubire .
Tot mai profund incerc sa-ti scriu,
sa te trezesc de mila
si poate-mi vei zimbi putin,
frumoasa mea copila .
Eu sunt o giza, doar atit !
O giza visatoare.
O giza ce s-a-ndragostit ,
de o frumoasa floare .
Se mai intimpla, ce sa-i faci,
chiar de se-ntimpla rar.
dar eu as da ce am mai scump,
sa gust al tau nectar .
Pe veci voi fi al tau supus,
iar tu a mea regina.
ingenunchiat in fata ta,
o sa te tin de mina .
Si eu iti pun in dar, pe tava,
zeita mea frumoasa ,
tot sufletul si inima,
chiar daca nu iti pasa .
(Si gizele stiu sa iubeasca Sandic Constantin)
Свидетельство о публикации №114021711007