Мiй Янгол
Ти все моє життя, моя надія!
Любов моя, вся неземна!
Життя так стрімко йде вперед,
Тобі п'ятнадцять!
А я ще наче не жила.
Ти став дорослішим, мужнішим.
Ти став моїм помічником.
Коли я плачу, ти розрадиш
І втішиш матінку свою.
Стаєш потрохи чоловіком,
А я не вірю в зміни ці. . .
Життя біжить, на місці не стоїть
Старішаю все я. Але я завжди
Буду тобі рідна й дорога,
Мій Янгол милий, моє дитя.
Свидетельство о публикации №114021609750