Саейраг куыст
Къаемдзаестыг цаемаен лаеууон?
Баергае куы нае даен фидиссаг,
Цаесгом цаемаен аембаехсон?
Нае базыдтон цаемаендаер давын?
Нае мын тайы даваеггаг.
Нал ризын,нал таерсын,
Бинонтаей мын у худинаг.
Тыхстытаен се`уаез аегаер,
Цудын хъысмаетаей `схуыст,
АЕнкъарын каей нае даен цагъар,
Мае царды у - саейраг куыст.
Нае даен маелаеты цаераег,
Де'руаджы, куыддаерты уаевын.
Даеуаен нае Царднывгаенаег
Бузныг аедзух заегъын.!!
Свидетельство о публикации №114021600581