Ныббарыс

Дае цаестыхауты аезмаелдаей,
Атайы здыйае конд мигъ.
Де`нгуылдзы  алгъы  аевнаелдаей.
Айнаег къаедзаех ныппырх.

Мастаегаер  `знаджы  уромы,
Дае цъаехцаестыты  аенхъаелмае каст
Халон мыл уасын нае уаенды,
Бал бираегтаен се'фсаертае баст

Лаегаердын та пыхсытыл, сындзтыл,
Фаендаг аемае хид аестаем.
Цъынд цаестытаей уайдзынаен рындзтыл,
Цалынмае  фаемысыс  маен.

Таеригъаедджын даен..АЕз саеттын!
Фаелае алцы аембарыс, ныббарыс.
Де`руаджы маен фаенды - уаевын,
Мае кадавар заердае тавыс.


Рецензии