Твоя весна

Ти просто хотіла бути щасливою
Ти марила цим, ти тлумачила сни.
І кожного дня із усмішкою фальшивою
Ти вперто чекала своєї весни.

Ти мріяла лиш про своє потепління,
А квітень чужий не посміла б забрать.
І чесною правдою, з чистим сумлінням
Хотіла  коханню себе віддавать.

Бажала лиш знову всміхатися щиро
І знов відчувати тремтіння в душі.
Зібрати в букет білі проліски віри,
Які окропили вже сльози-дощі.

І пережила не одну вже ти зИму,
Та в грудях ще досі щось б’ється палке.
Твоя це весна, бо розбила крижину,
Й зігріла теплом твоє серце ламке.


Рецензии
Крута задумка, мені нрав:)

Натали Фарина   16.02.2014 14:04     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.