можна!
але кажуть людей не можна
можна речі, домашніх тварин, трохи зла
і добра, щоб на серці не було тривожно.
все це справді, нормально
кожен з нас хоче мати хоч щось своє
хоч трохи. і це зовсім не аморально
навпаки тривіально
і десь навіть банально.
але я знаю, нажаль, що існують речі
іх називають істинами закономірності
в мене ніколи не буде тебе, і доречі
я і не хочу. всі ці штучні нерівності
я винайду спосіб.стану юристом навмисне
зроблю закон, де буде сказано: можна!
привласнювати собі намисто
де голос, руки, і погляди ці безбожні.
Свидетельство о публикации №114021601954