Репаративна регенерац я
У вас інший полюс, а в мене один.
Здається...
кожен за те, щоб щось комусь довести
готовий продати себе міліону годин.
А я,
просто хотіла мир.
Замріть на мить. Витріть пальцями з губ слину,
досить вже бути як глина.
Це дуже зручно
Але...
Посуньте хоч трохи ту тришарову пелену,
яка дістає вам по самі коліна
Сьогодні,
я вимикаю компьютери і телефон
І в перехожих бачу
фальшиву цю, співчутливу байдужість.
Знаете, це називається оксюморон,
але ж тут повинна бути проста, і віддана мужість!
Знов засипало.
Це вже не просто сніг...
Коли ампутуюсь ногу
це мабуть боляче неймовірно?
Зрозумійте, я гадки не маю що вам відповісти.
Зрозумійте, мені так само боляче за Україну...
Знаєте, ми як зірка
велика, але морська.
Це зовсім не в нашому стилі боятись,
бо промені наші ростуть, і ще довго...
мабуть, на щастя
налаштовані на зупинятись.
Свидетельство о публикации №114021601819