***

В тому часі, де нас немає,
Я усміхаюсь і весь час відчуваю.
В тому світі, де ти мене кохаєш,
Я цілую, а ти ніжно душу мою зігріваєш.
В тій мрії, де нас так багато,
Я тримати за руку можу.
В тім сні, де обімаєш постійно,
Я не витараю очі, я кохати хочу.
В реальності все набагато інакше,
І сни тебе зовсім не заміняють.
В реальності все набагато інакше,
В ній твої очі мене не кохають.
ТАМ ПУСТОТА, ТЕМНОТА, І ВІЧНІ ХОЛОДА..
ТВОЇ,МОЇ ХОЛОДА...


Рецензии