Согиндим

Согиндим,согинчни айтмайин
туйдим.
Согиндим, согинчдан йигламай
куйдим.
Такдирдан нолимай тахсин
укидим,
Мен сизни согиниб кулмайин
куйдим!
Севдиму,севгимни яширдим
сиздан,
Хаёллар тизгинда, чикмасин
издан.
Куйинг сиз гапирманг, гаплашар
кузлар,
Кузлар, сунг норизо булмасин
биздан!


Рецензии