Прысвечана беларускiм алiмпiйцам

Алiмпiяда у Сочы распачата!
На зайздрасць алiмпiйцам усiм
Дашуня выступiла на выдатна
I мы пачулi беларускi гiмн.
Святочны дзень Святога Валянцина
Нам радасцi прынёс на многа год:
“ Дашуня Домрачава! Надзячка Скардзiна!”
“ Вы- лепшыя!!!” – гудзеу наукол народ.
У Сочы, у Мiнску, у роднай Беларусi:
“Давай Дашуня!!! Надзячка бяжы!!!”
I кожны гаварыу: “ Я Ганаруся!!!”
Дзяучаты, дзякуй, шчыра ад душы.


Рецензии