Live Tomorrow by Laleh

http://www.laleh.se/#videos


(С) Laleh (pronounced La-ley) Pourkarim

It's cold around me, the night is young
The sun has fallen and I’ve become
The lonely one.

The moon is dancing among the clouds
And my knees are shaking,
And my dreams are breaking
But I know I live
But I know I live, today.

I know we could live tomorrow
But I know I live today.
I know we could live tomorrow
But I don’t think we should wait, no...
I know we could…

Taking my life in my hands!
The power who has it?
Taking my life in my hands!
The power who has it?

I know we could live tomorrow
But I know I live today.
I know we could live tomorrow
But I don’t think we should wait, no...
I know we could…


Погасло солнце,
Вновь я одна
И хладом ночи
Окружена.

От дикой пляски
Луны средь мглы,
Теряю смелость,
Теряю мечты,
Но я все же живу,
Лишь сегодня живу...

Верю я,
Жизнь это вечность,
Но живу я каждым днем.
Верю я,
Жить будем вечно,
Но к чему откладывать
Жизнь на потом?

Играя с Судьбой,
В чьей власти ты?
Играя со Смертью,
Исполнишь мечты?

Верю я,
Жизнь это вечность,
Но живу я каждым днем.
Верю я,
Жить будем вечно,
Но к чему откладывать
Жизнь на потом?

15.02.2014


Рецензии
Действительно)

Волкова Тата   15.02.2014 21:42     Заявить о нарушении
Let's live today ))

Слава Савватеев   17.02.2014 02:14   Заявить о нарушении
Давайте)

Волкова Тата   17.02.2014 19:47   Заявить о нарушении