Очi у Сiрка

Позичаєш у Сірка
Його очі й брешеш,
Думка кажеш є така,
Й навпростець всiм чешеш.

Думка в кожного своя,
Поважати треба,
Розкажи їм, що твоя
Прийшла просто з неба.

Так провіриш чемність їх,
Доброту й повагу
До противників своїх,
Їхню ще й відвагу.

Свою думку захищать
Без образ і крику
І завжди перемагать
Думку зовсім дику.

А поразки всі спрймать
Зважено й спокійно
Та помилки виправлять
Швидко і надійно.
14.02.14.


Рецензии