Кохання
Без нього не було б життя і долі,
Початком всьому є завжди Любов,
Вона у різній виступає ролі.
Любов до Бога, до своїх Батьків,
До рідної землі і до коханих,
З далеких, то давно іде віків -
І до дітей, нам Богом даних.
Кохання нам приносить почуття,
Які ні з чим не можна порівняти,
З коханням яскравіше є життя,
Його не можна ні на що міняти.
Кохання, то є квітка, що цвіте,
В душі лише побожній, та багатій,
Поряд з добром вона завжди росте,
І щастя з нею буде в кожній хаті.
Кохайтеся! - Даруйте ту любов!
Хай збагатиться світ її красою,
І стане твердю всіх земних основ,
І хай вона цвіте не лиш весною!
Свидетельство о публикации №114021407873