Я на долонях рук Його
Побачила сліди розп'яття
Ті рани біль в Твоїх руках
Та Ти мій Бог спасав планету
Я по краплиночкі зберу ті роси
Щоб освіжити погляд Твій
Прикласти до Христового обличчя
Небесних чистих рос напій
Адже Ти крикнув:"Прагну"
І обізвався в моїм серці біль
Затамувало подих небо
А на Голгофі сміх людський,як грім
Та милість Божа над землею
Відкрила нам дорогу до небес
Він кров'ю заплатив своєю
Щоб змити гріх із нас
Моя щаслива доля
Там,на Голгофі,у Христі
Схиляюсь я до ніг сьогодні
І кожен день в своїм житті
Я дякую Тобі мій Боже
За всю любов до грішної землі
За чисті роси світанкові
За зорі ясні в висоті
За неба синього блакить
За мир,за благодать,за слово
За голос Твій,що лине у любові
Чудесним співом для землі
Свидетельство о публикации №114021406817
Ещё прежде бытья, прежде всех этих многих веков;
И тебя до сих пор сердце Бога Отца не забыло,
Среди сонма имён дорогих дочерей и сынов.
Спасибо, Лидочка, за твои стихи, в которых нахожу там много полезного для своей бессмертной души!
Будь благословенна, моя дорогая! Искренне и с любовью во Христе,
Анастасия Арвада 14.04.2014 00:51 Заявить о нарушении