***

У день святого Валентина
Слів без любові не бува.
Тебе кохаю і сьогодні
Дарую з ніжністю слова.

Та слів замало, я гадаю,
Ти – найдорожчий  у житті.
І зі словами «Я кохаю»
Дарую серце я тобі.

Це серце сповнене надії
І щастям, що даруєш ти.
Воно завжди тебе зігріє,
Зможе від горя вберегти.

За серцем душу подарую,
В якій конвалії цвітуть,
В якій завжди весна панує,
Щоб ти зумів мене відчуть.

Відчуть наскільки я сумую,
Наскільки сильні почуття.
І лиш тобі я подарую
Своє окрилене життя.

Ти збережеш його, я знаю.
І як би важко не було,
Я буду поруч, обіцяю,
І даруватиму тепло.

Тепло і ніжність з того серця,
Яке належить лиш тобі,
Щоб ти радів цвітінню квітів,
Що будуть вічно в тій душі.


Рецензии