Доле моя, доле

Доле моя, доле,
Доленько-зневіра,
Чом ти мене, доле,
Зле так надурила ?
Обіцяла, доле,
Гори золотії,
Поманила пальцем,
Повела до мрії.
А на півдорозі
Камінь притулила –
Я об нього ноги
Всі у кров розбила.
Я об нього серце
Вщент все обідрала.
Доле моя, доле,
Чом ти щастя вкрала ?
Чом моїй дитині
Здоров”я не дала ?


Рецензии