Улесливо i тихо

Улесливо і тихо
У сутінь сон підкрався,
З"явились примхи ночі,
Театр тіней почався.
Вибагливо й обачно
Сюжет плетуть видіння,
На сцені оживають
Фантазії творіння.
Вистава без початку
Завершення не має,
Один глядач у залі
За всім спостерігає,
І режисер, і критик
Він також одночасно,
Він – все у цьому залі,
Допоки сон не згасне.


Рецензии