Козеня

Заблукало у гаю
Козеня маленьке,
Шука матінку свою,
Мекає тихенько.

Скрізь дерева височать
І кущі зелені,
Та вони усі мовчать,
Чом немає нені.
               
Каркнула ворона щось
Й козеня злякалось
І побігло геть чогось
І тут диво сталось.

На узліссі козеня
Бачить матінку рідненьку
І господаря й коня
І господу всеньку.

Заблукав, то підожди
І шукай ворону,
А як каркне, то біжи
Й знайдеш рідну зону.
14.02.14.


Рецензии