А я гонды вовсе тут здурел
И мынэ мынэ ужэ Есенин.
Бо се ни в ЕСэ ни Нинк завев ж.
Я иду, навЕРно, на заре,
Шо ву Назарети все в буфети взе зь.
И но иноМарочьКИ ЗЬ гляДзециМА Ш:
Ах, кап нам таки во мирСисДеськ!
ЯШИ во ш вошывому каб есль
Закупыли все харчи цегДегСныЕ Ш?
То чому ля мни й для мне не вельми сцэ
Ось, згынь васи все параЛийЧэйк!
...дэ ж вона, та славна Жабыне,
Шо шэ и мэнэ пудыймэ недзе ексь?
Чы-то мне уже а ни збинтЭхЖыкТыКСь
При ковШех смачНюхСиньКих цыцэй?
Свидетельство о публикации №114021401513