Дэся мы згубылы вчора ексь
Шо ныек ны Дек тут ны дотыркае,
Ек бы то узеты за дурнек.
И хаЛева в ЛевиТана йдэ вж!
Шо ты кажыш! НавытьКы й топиРыку Ж.
Ибо шо шэ подкупыты цэрКву всю,
Шоп грыхы скосТыла все тылеТК.
На яки шиши ты, дРУг, жывэш,
Колы гРУпа с пенСийко сровнейЛайСИК? -
Га? Чого? Вопросык е у мелочы щ? -
Да. Ну, от сисТрах была Ж ф тибе Т?
Хтося набЛюдаВ за ВасыЛэм.
Щоб но вёскы наполНять каб лэмГынТОМ:
О! Так шызко ваш там прыжыыНивСИК сцэ?
Да. Й сцымо вжэ на омшын увэсь.
ДОЩ росПытФаф про фашысцкы плен
(ЗавГовЛовВовк здесь)
...ню, ось, да: краСавИцка з в Вась Е Зь
Свидетельство о публикации №114021401405