я УЖЭ скуЧаю по тебе

Я ещё совсем ничё не ел.
Хоть и полночь вроде бы как быктам.
Ибо Ш бошы нам дають, аджэ Ж,
Ныц ны жебськэ молоко каб если.

Я ни хрена ни поняВ нидэ
А ни в ЛидКый, а ны у в суситКэй,
Шо такэ на мэнэ всэ ексь дывЛяця,
БыцОМ е вжэ ШэльМан тут ф жыдкэй.

ЖыдКосць завшэ ввирыть вам РУлет.
Да и остАновыць на подВирКу й:
Гэй! Сопэль! Чого ты ны такый блин,
Как уфсе на РУским хронци, глень?

АтАмаНов нам Олег ужэ
НасПувАв тут нат на укрАинСком.
Бо чого-то а ны в Васыле щэ
Ны позНав з НавИноЧак шызейк.

Так шо шанс тут гондычкы щэ Е
И й Елени покЛокНыкТыксь тыхо.
Ну, о тэйи, тожэ Ш украИнке.
Бо вкравИнСКА З фаМильЁ у ф ней вз.

Ах, тинКТуРУ тут б щэ й до й гусэй!..
Да й уш обНими меня КозьЛень.


Рецензии