Тобi

Я засинаю з янголятком,
Якого ти подарував.
Нехай «люблю» стане початком
Натхненних дій і спільних справ.

Нехай життя дарує сили
Триматись прямо, йти вперед.
Кажу відверто: ти потрібен!
Сьогодні. Завжди. Так, як є.


Рецензии