Darkness

I love you in my brain -
Alive and even dead.
My mind is just a  rain,
Like Mars - it`s bloody red.

I love your eyes and voice -
But I am - only dark...
I haven`t any choice.
I leave...My desert - stark...

13.02.2014


Картинка из интернета


Рецензии