Максим Кучкуду

Сцяти, спати, отдихати…
Біля хати, біла вата, білий Саша,
Біла вбило, хочу щоб й мене накрило…
Але спати йду у ліжко,
перед цим помию ніжки,
сраку витру полотенцем,
на ніч видавлю гіменця,
і у ліжко я чкурну,
бо Максим я Кучкуду!


Рецензии