поради на майбутн

Сама не впоралась. Лишилася одна.
Лежить полишений тягар моїх надій
І міцно притиска любов до дна
Нездійснених рожевих мрій.

Все сталося. Того не повернеш
Й не треба мучитися озирнувшись":
Кричиш собі в минуле, і не вперш -
почуєш, так нічого й не збагнувши...

Пройдуть роки і посмішка легка,
Настільки, як тяжкими були муки,
Осяє мить у спогадах, коли ти пішла
Назустріч до благословенної розлуки

присв. А.П.


Рецензии