Майдан
Страшна, бридка війна.
Навіщо з нею жити?
Адже гірка вона.
Гіркі потоки-ріки...
Які течуть слізьми.
Навіщо з нею жити?
Адже любов в пітьмі.
Віддати все на світі.
За що, за гнів, за біль?
Слізьми її умити.
А деж любові хміль?
За мир ми всі боротись!
Прийшли на цей Майдан.
І лиш з коханням зможем.
Здолати цей бедлам!
©Надін Буре
Свидетельство о публикации №114021303572
Вдчуваються глибокі, душевні переживання.
З Вашого дозволу,я закінчив би його таким чином:-
Здолать війни бедлам!
З повагою...
Вова Дедуля 31.03.2014 05:55 Заявить о нарушении