Побiжу до моря, плесну у долонi

Побіжу до моря, плесну у долоні,
Хай до мене рибка золота пливе.
Я її не скривджу, ловити не стану
І свої бажання не скажу я їй.

Ми погомонімо про жіночі справи,
Про плітки морськії в синій глибині.
Рибка моя мила, ти свої бажання
Й мрії золотії загадай мені.


Рецензии