Попiл сиплеться на голови людей

Попіл сиплеться на голови людей.
Попіл від несбувшихся ідей,
Від любові, що до серця не дійшла,
І від мрії, що була, та загула.
Попіл років і марних старань,
Попіл нездійснених сподівань.
Попелом лягає сивина,
І нікого не мине вона.


Рецензии
Вы правы, пепел лет никого не минет.

Татьяна Степанова-Иванова   22.03.2014 04:08     Заявить о нарушении