Навiщо - я?

Навіщо – я ?
Навіщо – ти ?
Навіщо весь цей білий світ
І марення в життя ?
Хто має свій глобальний зиск
Із нашого буття ?
Цікаво.
Навіщо вітер в деревах
І полум’я, і лід ?
Завжди початок і кінець.
Навіщо білий світ ?
Цікаво.


Рецензии