Разом

Потекли, побігли, заструміли
Перші ручаї весни нової.
Кожна всна мені промовляє,
Що іще у парі ми з тобою.
І думки, і вчинки необачні,
І журба, і щастя – все на двоє.
Разом – молоді ми і вродливі,
Хоч і вкрило коси сивиною.


Рецензии