Посаджу я квiтку

Посаджу я квітку,
Буду поливати,
Хай розквітне мальва
У моєї хати.
Хай поверне к сонцю
Золотії вії,
Принесе з собою
Радісні надії,
Що веселе літо
Буде нас кохати.
Посаджу я мальву
У своєї хати.


Рецензии