Куди течуть моi роки
Куди діваються думки ?
Куди пісні спливають ?
Не вірю я,
Не може буть,
Що просто так зникають.
Десь за туманами є світ
Просторий і затишний,
Лунають там мої пісні,
Й думки цвітуть, як вишні.
Свидетельство о публикации №114021301299