Я полину у синь

Я полину у синь, де яскраво і ніжно,
Де любов і веселка, де безкрайні світи,
Де обгорнуть хмарини мене білосніжні,
Де лиш думкою зможеш мене ти знайти.

Я полину у вирій за світлою мрієй,
На пташинії крила душу я покладу.
Проведи мене поглядом, голубе милий,
І тоді я зворотну дорогу знайду.


Рецензии