Golden queen

Golden queen on golden throne,
Golden eyes and golden bones.
Golden flute and golden harp
Couldn't win your golden heart.
Queen of everything of gold,
How are you so fucking cold?
How can you be so impure,
Yet possess so much allure?
Broke my nails upon your hide,
But I’ll never break my pride.
Golden queen on golden throne
Even you will die alone.


Рецензии