Ми не зможем цього простити!

І всі ми брати/
І я,і ти.
І я,і ти!
І ми всі живем під одним небом.
Не треба більше крові проливати.
Ні! Не треба!
Благають вас і ваші матері і ваші діти!
Не треба більше друг друга убивати,
зживати з світу!
І по землиці хочеться всім нам ходити...
Ну,а потім..Ми не зможем собі цього простити!


Рецензии