сотня
людей — на сотні
б’ють водомети
і дзвін Господній
цей крематорій
на страх і шини
майдан говорить —
здригайте стіни
майдан у серці
майдан де душі
він без комерцій
а є — бо мусить
болить і гріє
скипає гнівом
у веремії
і на відспівах
лунає славнем
і Слава Богу
з новин останніх
ідемо вногу
спокійні кроки
як світла в хату
ми сильні поки
вікон багато
ці вікна — очі
де ширм немає
ми волеточим
і проростаєм
у бій кістками
крилом правиці
з могил вінками
з-за ґрат в’язниці
а ворог лютий
хорти голодні
зникає сутінь
палає сотня
12 Лютого, 2014
Свидетельство о публикации №114021208786
лунає славнем
і Слава Богу
ми волеточим
і проростаєм
прекрасно!!!
Олись Лапковский 10.03.2014 14:42 Заявить о нарушении