Як сховаеться сонце
Як сховається сонце за обрій
На землі нашій щедрій та добрій
Настає темна ніч відпочинку
Від життєвого денного ринку.
Затихає життя аж до ранку,
Прокидається світ на світанку
І пірнає у денну роботу
І працює до сьомого поту.
Що із того, що важко працюєш,
Чесно трудишся, а не гендлюєш,
Не заробиш собі так багатства
Як не член ти бандитського братства.
Не при владі, яка всіх грабує
І на гроші народу жирує,
В закордонах мільярди тримає,
А не згідних за грати кидає.
На майдани як підеш кричати:
- Банду геть! Влада буде стріляти
І об’явить тебе екстремістом
Та уб’є десь тихенько за містом.
І ця банда не банда – еліта,
Та бандитськая їхня освіта
Випирає в розмовах і діях
І в постійних грабіжницьких цілях.
Мабуть мирно нам їх не збороти,
Не позбудемось так ми підлоти,
Від джерел грошових не тікають,
Доступ свій до джерел захищають.
Виглянь сонечко із небокраю
І спали усю банду, благаю,
Або хай утікають подалі
І скоріш нехай жмуть на педалі.
12.02.14.
Свидетельство о публикации №114021206917