***

Так мило згадати про твої очі
В ці важкі,сумні ночі
Як гарно уявити твої руки
В  важкий  час розлуки.

Здається,що зможу
Та серце бунтує
Цього не приймає
Далі кохає.

Ти так далеко.
А ніби і близько
Були ми так високо
Та ні,були низько.
Були зовсім поряд
Та віддалидись
Може все тріснуло
А може просто змінилось…


Рецензии