***

Мрія…
Вона так високо  злетіла
І так низько впала
Ніби все вже бувало,та ні
Так ще не літали.
А там самі хмари.
Та ні,є ще сонце.
А за ним чисте небо.
А  Може й не чисте
Бо є ще зорі
А далі нічого
А може й брехня це
Бо кажуть є місяць.
Так,Сонце і Місяць.


Рецензии