Людям
Послухавши думки різних людей,
Що гарного життя в нашій країні
Чекати довго, бо нема благих ідей
Всі скаржаться на владу і на долю...
Та звідки кращому прийти?
Якщо немає сили та бажання
Для себе гарну мрію віднайти.
Говорять, побувавши за кордоном,
-Нам так не жити, в нас не буде так.
Але не писано таких законів,
Що заборонено думать інак
Кожен із нас має велику силу
І сила ця у думці та у слові,
А ще у нас своя чудова мова,
Країна у морях, степах і горах.
Ми маємо самі робити краще,
А не чекати щось зі сторони.
Пізнати, полюбити, прославляти,
Для себе й наших діток зберегти
Бо Україна наша є Величина
Природа, клімат і Святі місця,
Прокиньтесь люди! Полюбіть домівку!
І зміниться тоді життя.
24.08.2013
Свидетельство о публикации №114021211175
З повагою Дмитрик
Дайм Смайлз 20.11.2014 02:35 Заявить о нарушении
Екатерина Панчук 20.11.2014 21:28 Заявить о нарушении