Я розпадаюсь...

Я знову розпадаюсь на шматочки,
Істерично блукаю в лабіринті думок...
І де ж той з ниткою Аріадни клубочок,
Щоб знати, чи вірний наступний мій крок?!

Не пазл, в ноьму хоча б є підказки,
А просто розмитої картинки частки,
Сюжет не з нашого дитинства казки,
Все більше думок розставляють пастки!

Полювання на істину, що ніби примара,
Знаєш, що є, та не знаходиш ніде...
Коли вже настане кінцівка кошмарам
Й картинка збереться в ціле одне?!!!!


Рецензии